2024.04.16. - Csongor

KUCI Kisállatmenhely Alapítvány

KUCI Kisállatmenhely Alapítvány
KUCI Kisállatmenhely AlapítványA KUCI Kisállatmenhely Alapítvány bemutatkozása: A 2000-ben alakult KUCI Kisállatmenhely Alapítvány működési területe Budapest és Pest megye. Az utcán, kórházak udvarán, temetőkben és egyéb közterületen kóborló állatokat befogjuk, gyógyítjuk, ellátjuk (etetjük-itatjuk), ivartalaníttatjuk. Ezt a munkát jelenleg –központi telephely hiányában– több helyen végezzük, nemcsak tagjainknál kialakított átmeneti menhelyeken, hanem például kórházak területén is, ahol az etetésen túl ivartalaníttatjuk is a macskákat.

Adó 1% felajánlással az Állatvédelemért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


A már nem szocializálható állatokat gyógyultan visszatelepítjük eredeti élőhelyükre, a szocializálhatóakat és a kölyköket gondozásba vesszük, alapítványi tagjainknál helyezzük el. Van olyan tagunk, akinél jelenleg is 30 cica és kutya gyógyul, lábadozik.

Nélkülözhetetlen segítséget jelentenének a társadalom állatszerető tagjainak pénzbeli adományai. Tudjuk, az embereknek számos gondjuk, bajuk van, de ne felejtsük el, hogy az állatok kiszolgáltatottak, nem tudnak segítséget kérni, védekezni lelketlen emberek brutalitásával szemben. Pedig zömmel miattuk és felelőtlen „gazdáik” miatt kerültek kilátástalan helyzetbe és teljes egészében a mi jóindulatunkra vannak utalva.

Webcím: www.kuci.hu

A KUCI Kisállatmenhely Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18170342-1-42

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra