2020.12.05. - Vilma

Adományvonalon is támogatható az Állatok megmentése

Adományvonalon is támogatható az Állatok megmentése
Adományvonalon is támogatható az Állatok megmentéseAz adományvonal egyszerűen és gyorsan használható az állatvédelem támogatására! Állatmentő egyesületünk az Adhat Vonal jóvoltából telefonos adománygyűjtést folytathat a 13600/99-es Adhat Vonalon. Az állatmentés finanszírozásához nagy segítség ez, melyet hálásan köszönünk! 2014 októberében kaptuk a csodás hírt, hogy az állatvédő egyesület segélytelefonos adományvonal segítségével is tud adományt gyűjteni a bajban lévő kutyák és macskák megmentéséhez. Az azonnal továbbítható támogatás révén a bajban lévő állatok megmentése válik könnyebbé. Támogassa az állatok megmentését, köszönjük!
állatmentés, gazdikereső, állatmenhely

250 forinttal támogassa az évente utcáról megmentett
nyolcszáz védencünket! Segítségét, figyelmét köszönjük!

* Híváskor 13600, majd a menüben 99-et kell nyomni,
* SMS küldésekor a 13600 a címzett, az sms szöveg pedig “99”.
(az adományozási lehetőség Magyarországi vezetékes és mobil hálózatokból érhető el)

Alkalmi és állandó adományvonalas felajánlását hálásan köszönjük!

Mentsük meg együtt az Állatokat!
Ezekre a tevékenységekre gyűjtünk, adományával ezt segíti:

- évi 800 bajban lévő kutya és macska megmentésében vállalunk feladatot,
- a megmentett állatok orvosi kezelését, gyógyítását végezzük el,
- a megmentett állatokat örökbe adjuk, örökbefogadók felkutatását folytatjuk,
- a "SintértNE!" reformprogramunk a gyepmesteri telepek felszámolásáért küzd,

A legapróbbnak tűnő támogatás is óriási segítség.
Egész éves figyelmét és támogatását hálásan köszönjük!

Kimutatások a kapott támogatásokról:
Az adhat vonalon beérkezett adományok felhasználása itt tekinthető meg!


* Adhat Vonal oldalunk elérhetősége
* Egyesületünk Adhat Adatlapja

Állatotthonunk segítése, az állatmenhely támogatása

Ha szíveden viseled a kóbor állatok sorsát, jó ember vagy! Figyelmeddel is sokat tehetsz azért, hogy az utcára kidobott, bajban lévő állatok száma csökkenjen. Sok a gazdára váró kis kedvenc (örökbe fogadható kutya - cica). A kutyusokat - cicusokat a felelőtlen állattartók sok esetben felelőtlenül engedik szaporodni, ami a kóbor állatok képződését nagyban segíti. A gazdátlan állatok sorsának jobbra fordulásáért, s az emberi közömbösség, butaság, kegyetlenség megszüntetéséért tehetsz Te magad is! Nagyon sok az állatkínzás, az ingyen elvihető kutya, az eladó macska, a megvásárolható - ingyen hirdetett házi kedvenc. Hazánkban sokan dolgoznak azért, hogy csökkenjen a kóbor állatok száma, s hogy az emberek ne tárgyként kezeljék az állatokat, de minél több segítséget kapnak ehhez, annál hamarabb érhetjük el együtt a pozitív változást. A magyarországi menhelyek állami támogatást nem kapnak, mindössze állatszerető emberek tárgyi adományaiból, pénzügyi segítségéből, a felajánlott adó 1%-ól, adományvonalakon adható támogatásokból tartják fenn magukat. Az állatotthon támogatása, az állatmenhely segítése fontos feladat. A legapróbb felajánlás is nagy segítség, hiszen sok kicsi sokra megy! Ha bajban lévő állatot, kidobott kutyát - cicát látsz, keresd a legközelebbi állatvédő szervezetet, egyesületünket.

Segítséged, egész éves figyelmed, támogatásod, adó 1% felajánlásod a megmentett kutyák és macskák nevében is hálásan köszönjük! Segítségeddel állatotthonunk, állatmentő tevékenységünk, állatvédelmi feladataink válnak sikeresebbé! Az eredmények támogatóinkkal közösek! Köszönjük!
Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra