2021.01.26. - Vanda, Paula

Zoofília - szexuális bűncselekmény, állatkínzás (+18)

Zoofília - szexuális bűncselekmény, állatkínzás (+18)
Zoofília - szexuális bűncselekmény, állatkínzás (+18)Beteges módon csirkéket, tehenet, macskát, kutyát, sertést, lovat, halat, és még ki tudja milyen állatot használ a zoofíl ember szexuális vágyainak kielégítésére. A zoofília az ember állatok iránt érzett nemi vonzalma révén végbemenő szexuális cselekmény. Ez egyenesen állatkínzás! A zoofília tiltása egyébként szerte a világon változó, de még Európában sem egységes a törvénykezés. Van olyan ország, ahol tilos állatokkal közösülni, de van olyan, ahol csak akkor, ha az szenvedést okoz. Sajnos Magyarországon külön a büntető törvénykönyvben nem szerepel, pedig szerepelnie kellene.

Adó 1% felajánlással az Állatvédelemért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Fórumokon, weboldalakon, hirdetésekben is animalsex

A legmocskosabb szexuális bűncselekmények nyílt szervezése mellett élünk, az elkövetők pedig úgy tesznek, mintha ez teljesen normális dolog lenne. Noha egészséges ember lehetőleg kerüli az online szféra sötétebb bugyrait, ez mégsem jelenti azt, hogy ezek a tartalmak, a mögöttük álló valós bűncselekményekkel ne léteznének.

Halakkal is... zoofília

Szexuális kizsákmányolás és sanyargatás

Elrettentésre volna szükség az állatkínzások visszaszorításához

Sokan állatvédők úgy látják, hogy a bíróságok nem hoznak megfelelő ítéleteket az állatkínzók ellen, hiszen Magyarországon még az is ritka, ha valaki felfüggesztett börtönbüntetést kap. A kegyetlenkedések ára jellemzően némi pénzbírság. Sok állatkínzás ki sem derül... ezen változtatni kell!

Zoofília, ha állatkínzást tapasztalsz, a hatóságokat kell azonnal értesíteni!

Szerény véleményünk, hogy a kutyapuszi durvább módozataitól már beteges zoofíliáról beszélhetünk!
Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra