2024.03.03. - Kornélia

Kutyabaj Alapítvány

Kutyabaj Alapítvány
Kutyabaj AlapítványA Kutyabaj Alapítvány bemutatkozása: Kis csapatunk 2008-ban kezdte meg működését, ezt megelőzően mindenki saját indíttatásból hordta haza a talált állatokat. Mikor azt vettük észre, hogy egyre több állattal osztozunk otthonunkon, saját pénzünkön már panzióztattuk is a kutyákat. Az egyesület alapításának gondolata azért született, mert úgy éreztük, ez kevés. A közös munka gyümölcse a Kutyabaj Alapítvány, mely 2010 márciusában lett bejegyezve. Célunk alapvetően a kidobott, sérült, bántalmazott, gyepmesteri telepeken altatásra szánt állatok, elsősorban kutyák megmentése.

Adó 1% felajánlással az Állatvédelemért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06


A kutyákat ideiglenes befogadóknál, vagy panzióban helyezzük el az örökbe adásig. Ezek az állatok szinte kivétel nélkül testileg-lelkileg sérültek. A gondos ápolás, esetenként orvosi ellátás, műtét, valamint a szintén nagyon fontos lelki ápolás, szocializáció csodákra képes. Boldog kutyák várják szerető gazdijukat, akik alapos megfontolás után, felelősségteljesen vállalják az örökbefogadásukat.
Minden kutyát ellenőrzött helyre, oltva, féregtelenítve, chipezve, ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel adunk örökbe.

Életüket az örökbe adás után is nyomon követjük, a gazdival tartjuk a kapcsolatot, és szívesen nézegetjük a tőlük kapott fényképeket.

Célunk, hogy minél több állaton tudjunk segíteni, és boldog életet biztosítsunk nekik.

Webcím: www.kutyabajalapitvany.hu

A Kutyabaj Alapítvány részére az adó 1 százalék felajánláshoz az adószám: 18026078-1-43

Adó 1 százalék felajánlás állatvédő, állatmenhely feladatokra